4 anledningar att välja Fibio när du är på jakt efter det billigaste mobilabonnemanget

Mobiloperatörerna i Sverige fortsätter att öka i antal och en relativt nystartad sådan är Fibio. Dem erbjuder både mobila bredband, hemtelefoni och några av marknadens billigaste mobilabonnemang. De allra flesta nya operatörerna idag utlovar låga priser och bra support, men huruvida den tesen stämmer för alla dessa bolag är oklart.

Fibio är däremot ett företag som lever upp till sina löften. Med 100 % nöjd kundgaranti kan du vara trygg i att både servicen och tjänsterna är av hög kvalité. I den här bloggen kommer vi att presentera vad  som utmärker Fibio som operatör och varför du bör välja dem när du är på jakt efter det billigaste mobilabonnemanget.

1. Kundservice

Fibio tar allvarligt på kundservice. Förutom vanliga frågor och svar på webbsidan går det bra att maila dem, med löfte om svar inom 24 timmar. Det är även möjligt att ringa till dem och då garanteras du svar inom 10 minuter. Om Fibio av någon anledning misslyckas med att uppfylla dessa löften får du som kund 3 gigabyte extra till ditt abonnemang. 

2. Prisgaranti

Fibio är den enda mobiloperatören i hela Sverige som erbjuder prisgaranti på samtliga tjänster. Om du som kund skulle hitta en likvärdig tjänst till ett lägre pris hos ett annat företag matchar Fibio det. 

3. Täckning

Bra mobiltäckning är en förutsättning för att du som kund ska kunna maximera ditt användande av mobila produkter. När du tecknar ett abonnemang med Fibio får du tillgång till Telenors nät, vilket är ett av marknadens snabbaste och mest pålitliga. Det täcker idag 99.9% av Sveriges befolkning och 90 % av Sveriges yta. 

4. Brett utbud av abonnemang

Fibio erbjuder som sagt några av marknadens billigaste mobilabonnemang, med surf i olika mängder. Så oavsett om du spenderar stora delar av din dag online eller bara streamer lite musik då och då finns det ett abonnemang som passar dig. Välj mellan följande kompotter:

  • 5 GB – 149 kr/mån.
  • 20 GB – 249 kr/mån.
  • 40 GB – 299 kr/mån.
  • 100 GB – 399 kr/mån.
  • Unlimited – 569 kr/mån.

Välj Fibio och få förstklassig kundservice,  högkvalitativa tilläggstjänster och ett av de billigaste abonnemang tillgängliga idag.