Avnjut en frukostbuffé på ditt hotell nära Arlanda innan du hoppar på planet

Frukostbuffé på ditt hotell nära Arlanda

När du ska ut och resa är chansen stor att du kommer spendera mycket tid på att transportera dig mellan olika platser. Det gäller inte bara själva flygresan till destinationen, utan också taxiresan till hotellet och bussturerna till utflyktsmålen. Det sista du ska behöva göra är att tillbringa ännu mer tid på att transportera dig mellan ditt hem och flygplatsen på avrese- och ankomstdagen. Det finns nästan inget värre än att sätta sig i bilen efter en 16 timmar lång flygning och sedan köra flera timmar hem.

Satsa istället på att boka ett hotell nära flygplatsen. På så sätt kan du vakna utvilad på avresedagen, äta en god frukostbuffé på ditt hotell nära Arlanda och sedan ta bussen direkt till terminalen. När du kommer hem igen är det bara att hämta ut ditt bagage, ta samma korta busstur tillbaka till hotellet och sedan avnjuta en god natts sömn innan du fortsätter resan hemåt. Eller varför inte springa av energin på löpbandet på hotellets gym? Eller äta en god middag på hotellets restaurang? Valmöjligheterna är många och nedan följer ytterligare fördelar när du bokar ett hotell nära flygplatsen.

Undvik stress och bilköer

Att bo på ett flygplatshotell är otroligt bekvämt. Du har nära till flygplatsen och behöver inte stressa eller ägna tid åt att transportera dig vidare någonstans på avrese- eller ankomstdagen. Du tar dig dessutom snabbt och smidigt, efter att ha njutit av hotellets frukostbuffé, till terminalerna på Arlanda med hjälp av hotellets shuttlebussar om det inte ligger inom gångavstånd. Det gör att du inte behöver fundera på att ställa bilen på någon av flygplatsens egna dyra långtidsparkeringar, utan kan antingen välja att lämna bilen hemma eller att ställa den på hotellets långtidsparkering. De har ofta ett betydligt lägre pris och kan till och med vara gratis för dig som är gäst. På så sätt behöver du inte riskera att hamna bilköer när du ska ta dig till eller från flygplatsen.

Njut av lyxiga faciliteter

En annan fördel är de många faciliteter som ofta finns tillgängliga. Inte bara det att du kan hoppa rakt ner i en skön säng bara någon timme efter att du landat. Du kan också passa på att gymma, äta något gott i restaurangen och om du reser med jobbet kan ni använda hotellets konferenslokaler. På avresedagen kommer du också kunna njuta av lyxen att kliva ner till en dignande frukostbuffé på ditt hotell vid Arlanda och slippa stressen med att försöka hitta något ätbart på själva flygplatsen. Det kommer spara dig både tid och pengar och kommer med stor sannolikhet att ge dig en bättre start på resan.