De senaste trenderna inom silversmycken i Stockholm

De senaste trenderna inom silversmycken i Stockholm | Nyhetsgram

Silver är ett material som alltid känns lika självklart och trendigt, men i år gör det lite större entré än vanligt. Dessutom inte bara i smyckesväg, utan också i våra hem där mässing och guld haft övertaget de senaste åren. Nu är det alltså dags att släppa fram de lite ljusare metallerna och fylla på smyckeskrinen med vackra silversmycken från juvelerare i Stockholm. Fortsätt läsa för att ta reda på några av de stora trenderna våren och sommaren år 2019 när det kommer till halsband, armband och örhängen.

Personliga berlocker

En av de stora trenderna är att satsa på smycken i silver från juvelerare i Stockholm som visar din personlighet och vad du står för. Berlocker är då ett utmärkt sätt att toppa din outfit med något unikt och iögonfallande som bjuder in till samtal hos de du möter. Berlocker kommer i en mängd olika utföranden och kan hänga på egen hand i ett halsband eller i grupp för att skapa ett personligt armband. Det roliga med berlocker är också att du kan byta ut dem efterhand och anpassa dem efter det humör du är på dagen i fråga. Besök en silversmed i Stockholm och be dem visa sitt utbud av berlocker för att välja ut just dina favoriter. Det är dessutom en rolig och personlig sak att ge bort som present till någon du tycker om! Perfekt för vårens och sommarens skolavslutningar och examensfester.

Lek med färg och form

Vårens och sommarens trender bjuder också in till att mixa och matcha olika färger och former. Satsa därför på smycken i silver från juvelerare i Stockholm som är dekorerade med stenar i färgglada kulörer och spännande former. Ett silverhalsband med flera lite större stenar blir ett härligt blickfång i din outfit och något som garanterat kommer göra dig redo för uteserveringspremiären och sommarens alla roliga tillställningar. Eller varför inte satsa på ett par silverörhängen med olikfärgade stenar i vardera öra? Besök butiker med silversmycken i Stockholm för att inspireras till hur du kan sätta färg på din smyckesgarderob.

Stora och små hoops

Ett smycke som nog de flesta har i sitt smyckeskrin är de klassiska ringarna i öronen. I vår och sommar är hoops trendigare än någonsin och du kommer därför kunna välja och vraka bland en mängd olika varianter hos din silversmed i Stockholm. Små eller stora, tunna eller breda? Här har du möjlighet att satsa på både tidlösa och klassiska alternativ som lite mer vågade och grafiska. Ett par hoops passar lika bra att använda till vardags som till lite mer speciella tillfället som bröllop och födelsedagsfester och är därför ett måste i varje smyckeskrin!