Flyttfirma i Stockholm – vilken ska du välja?

Flyttfirma i Stockholm – vilken ska du välja?

Letar du efter en flyttfirma i Stockholm? Vi förstår att det kan vara svårt att välja med tanke på det stora utbudet, men om du läser den här artikeln kanske valet blir enklare. Vi listar 5 olika tjänster som kan vara relevanta för dig och som du bör leta efter för att hitta den bästa flyttfirman i Stockholm!

Flyttfirma i Stockholm – vilken ska du välja?

4 tjänster som en professionell flyttfirma utför

Oavsett om du är ute efter alla tjänster eller bara någon enstaka så kan det vara fördelaktigt att välja en flyttfirma med lång och bred erfarenhet. Om något skulle hända under flytten kan det vara tryggt att flyttfirman kan hjälpa dig oavsett vad. 

Packning

Många flyttfirmor erbjuder professionell hjälp med packning som är uppskattat av de flesta. Du sparar tid och energi samtidigt som du kan vara trygg med att allt kommer fram i säkert förvar. För att hitta den bästa flyttfirman i Stockholm bör du försäkra dig om att företaget har utbildade packmästare som kan transportera dina tillhörigheter på ett säkert sätt. 

Flyttstädning

För att du ska få njuta av ditt nya hem till fullo kan det vara en god idé att anlita städhjälp. En flyttfirma i Stockholm bör kunna erbjuda dig städhjälp i samband med andra tjänster eller för sig självt. Vanligtvis ingår följande i en flyttstädning:

  • Kök – spis, fläkt, kylskåp/frys, diskho, kakel osv.
  • Badrum – Badkar, toalett, handfat med mera.
  • Övriga rum – Lister, element, fönsterrutor, garderober osv. 

Flytthjälp

En flyttfirma bör erbjuda flytthjälp oavsett om det är en liten lägenhet, en stor villa eller ett helt företag. Flytthjälpen ska vara skräddarsydd efter dina behov och önskemål samt genomföras av en erfaren firma. På så sätt blir flytten inte ett stressmoment utan snarare en början på ett nytt, roligt och spännande kapitel.

Magasinering

Ska du hyra ut din bostad i andra hand, eller har du kanske för många prylar och möbler? Då bör du leta efter en flyttfirma som också erbjuder magasinering. Förråden ska vara utrustade med säkerhetsutrustning och vara uppvärmda om så önskas. 

Bästa flyttfirman i Stockholm

Att hitta en flyttfirma i Stockholm som uppfyller alla dina behov är inte alltid enkelt. Företaget bör erbjuda samtliga ovannämnda tjänster för att kunna hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva. Actus Flytt är ett exempel på en flyttfirma i Stockholm som har ett brett utbud av tjänster samt lång erfarenhet inom branschen. 

Lycka till med flytten!