Hyr begagnade gaffeltruckar

Hyr begagnade gaffeltruckar | Nyhetsgram

I bygg- och industribranschen är det vanligt förekommande att använda sig av truckar av olika slag i det vardagliga arbetet. De fungerar som starka arbetshästar och ser till att skapa ett effektivt och ergonomiskt arbetsklimat. Det är bland annat ett utmärkt redskap vid till exempel frakt av gods och flytt från en lagerhylla till en annan. Det finns olika typer av truckar, bland annat låglyftande plocktruckar, höglyftande plocktruckar och gaffeltruckar.

Ett företags behov av dessa maskiner kan se ut på olika sätt. Vissa använder flera modeller dagligen och är beroende av dem i de flesta arbetsmoment. Andra använder dem endast under särskilda perioder, till exempel vid högsäsong eller under tidsbestämda projekt. Då gäller det att avgöra vad som är mest lönsamt och effektivt för just sitt företag – att hyra eller köpa en truck.

Fördelar med att hyra

Genom att hyra truck kan man komma överens med uthyrningsbolaget om ett avtal som passar just sitt företag allra bäst. Kanske är ni ute efter att till exempel hyra begagnade gaffeltruckar endast ett par timmar, eller för en period som sträcker sig över flera år. Det blir därför ett kostnadseffektivt alternativ och gör även att man slipper tänka på utgifter som underhållskostnader och försäkringar etc. Skulle behovet ändras efter tid kommer man överens om ett nytt uthyrningsavtal helt enkelt. Genom att anlita ett företag med många olika typer av maskiner på lager kan man också lita på snabba leveranser och stor flexibilitet.

Hyr en förare

Ett ytterligare alternativ som förenklar för företag är möjligheten att hyra in en utbildad truckförare. Kanske har man inte möjlighet att utbilda sin egen personal, eller så handlar det om kortare perioder. Om man har egna truckar kan man välja att endast hyra en förare och om man behöver både truck och förare kan man få tillgång till hela paketet. Upplägget anpassas efter era behov och krav och på så sätt kan man lägga sin tid precis där den behövs.

Göstas Truckar erbjuder både uthyrning och försäljning av begagnade och nya truckar och tillbehör. Med en stor variation maskiner och hög flexibilitet blir det enkelt att hitta en lösning för varje företag och bransch. Tillsammans kommer man överens om ett upplägg som passar bra och som sedan kan komma att ändras under tiden. Olika modeller passar olika arbetsmoment, och därför finns en stor flotta tillgänglig med kvalitativa maskiner i olika prisklasser. Det blir effektivt helt enkelt, både kostnads- och tidsmässigt.