Lax för gravida på Sushi Yama i Söderhallarna

Lax för gravida på Sushi Yama i Söderhallarna|Nyhetsgram

Välj bland goda sushirätter så som Spicy Tuna, Crispy California, Spicy Snow Crab och Flying Salmon. Eller varför inte varma rötter som Bibimbap och Yakiniku eller det innovativa alternativet gravidsushi med rå lax? Ja, och du hörde rätt – rå lax. Många gravida kvinnor kan känna sig osäkra när de ska äta sushi med lax på restaurang då den måste vara odlad, och väljer därför istället ett alternativ med avokado eller tofu. På Sushi Yama i Söderhallarna kan du dock vara säker på att ”mammasushin” är helt säker, trots att den innehåller lax.

Rå, norskodlad lax av hög kvalitet

När du är sugen på att besöka en restaurang på Södermalm har Söderhallarna många att välja bland. Här hittar du mat från världens alla kök och oavsett om du är ute efter en lätt sallad till lunch eller en saftig burgare till middag så kommer du kunna slå dig ner på detta charmiga och inbjudande mötesplats. På Sushi Yama kan du njuta av god mat i en ljus och rymlig miljö mitt i vimlet. Kedjan är idag Sveriges största sushikedja och grundades för 10 år sedan, år 2008. Med 33 restauranger utspridda i vårt avlånga land samt en egen restaurangskola för internutbildning, kan de erbjuda kvalitativa sushirätter för alla smaker.

Här kommer alla kunna hitta något passande på den generösa menyn. Självklart serverar de goda sushirätter, men också varma alternativ som Yakiniku eller Bibimbap. För dig som är gravid och länge gått och suktat efter rå lax, men inte vågat testa, kommer menyn inte göra dig besviken. Här har man infört rå, norskodlad lax som är helt säker för gravida kvinnor och gjort det till en standardingrediens på menyn ”Mama´s Sushi”. Visste du inte redan detta är det alltså hög tid att göra ett besök om du länge gått och längtat efter riktigt god lax. Norsk lax odlas i friska och kalla hav. Produktionen är noggrant kontrollerad och reglerad, vilket garanterar högsta tänkbara kvalitet och matsäkerhet. Adress till Sushi Yama i Söderhallarna är Medborgarplatsen 3.

Ett charmigt centrum med något för alla

Söderhallarna är en mysig mötesplats med bra läge i kärnan av Södermalm i Stockholm. Dörrarna slogs upp den 25 september år 1992 och idag inhyser huset en mängd butiker och restauranger, kontor och service samt parkering. Gör ett besök och inhandla delikatesser i saluhallen till kvällens middag eller boka en mysig biokväll med någon du tycker om. Här finns något för alla! För dig som behöver ta med bilen kan du låta den stå parkerad, tryggt och säkert i parkeringsgaraget på plan 1 och 2, medan du utför dina ärenden eller roar dig tillsammans med vänner och familj.