Ljusskyltar LED skapar bättre möjligheter för marknadsföring för företag i Stockholmsområdet

Ljusskyltar LED skapar bättre möjligheter för marknadsföring för företag i Stockholmsområdet | nyhetsgram

Ljusskyltar har länge varit populära skyltalternativ för företag i storstäder. Möjligheten att effektivisera synlighet och förbättra marknadsföringen blir betydligt bättre med skyltar med integrerad belysning. Fler företag upplever till exempel att med hjälp av ljusskyltar i Stockholm kan de öka synligheten och även fånga blickarna hos förbipasserande. Till skillnad från obelysta skyltar drar en belyst skylt blickarna till sig. Skylttypen är minst sagt populär för butiksverksamheter, hotell och restauranger. Det finns dessutom olika alternativ av ljusskyltar, bland annat finns skylttypen som fasad-, stolp- och hänvisningsskyltar.

Beroende på verksamhetstyp finns alltså bra alternativ. Med hjälp av LED-lampor kan man belysa skyltar på ett mer miljövänligt sätt och även ett förmånligt sätt ur ekonomisk synvinkel. Förr i tiden användes lysrör, ett alternativ som förvisso gav en snygg och väl synlig skylt, men som också kostade mer, var sämre för miljön och som dessutom inte höll lika länge.

Den absolut största fördelen för företag som använder ljusskyltar i Stockholm är synligheten. Företagare över hela kommunen har upplevt en ökad synlighet med 900 %. Det är få marknadsföringsalternativ som kan ge samma effekt. En annan solklar fördel med den här sortens skyltar är dessutom att LED-belysta skyltar går att tillverka i en rad olika utseenden. Vill företag ha en stor fasadskylt i en materialkombination av trä och metall går det. Med hjälp av integrerad LED-belysning syns skylten ordentligt samtidigt som ljuset även blir en del av helhetsdesignen.

Vid en skyltbeställning upplever företag en positiv upplevelse när de anlitar företag med egen produktionshall. Då är det lättare att få specialtillverkade ljusskyltar LED i en design som är unik och individuellt anpassad för verksamheten.

Med ljusskyltar i Stockholm kan företagare öka sin synlighet, stärka sitt varumärke och samtidigt öka försäljning. Det finns många olika alternativ när det kommer till skyltar, både när det kommer till priser, storlekar, material och utformning. Även hur och vart skylten monteras har inverkan på hur skylten kommer se ut och vilken effekt den utstrålar. Företag som marknadsför sig smart annonserar på olika sätt och kombinerar bland annat skyltning med sociala media och pressutskick.