Planera för en hälsosam höst hos Nordic Wellness Haninge

Nordic Wellness gym i Haninge|Nyhetsgram

Även om vi är mitt i sommaren och semestern och träning kanske inte alls finns i tankarna kan det vara skönt att ha en hälsosam plan när det är dags för rutiner igen till hösten. På Nordic Wellness Haninge erbjuder man ett brett sortiment av kvalitativa maskiner och roliga pass så att alla ska kunna hitta den inre styrkan hos sig själva. Träning kan nämligen se olika ut för olika personer, och det viktiga är att man hittar sin alldeles egna grej. En del gillar att sätta upp ett eget träningspass och träna individuellt på maskinerna, medan andra älskar känslan av att träna tillsammans med andra på ett gruppass med hög musik runt omkring. Hitta din motivation på Nordic Wellness gym i Haninge.

Få hjälp med barnpassning under tiden du tränar

Många ser hösten som en nystart, en tid där man kan sätta nya rutiner och planera för en mer harmonisk och hälsosam vardag. På Nordic Wellness i Haninge kan du ta tag i de där träningsmålen som du så länge gått och tänkt på men aldrig haft orken att ta tag i. Här finns något för alla, oavsett om du tycker det är roligast med styrka, kondition, smidighet, spänst eller balans. Här tränar du efter dina egna förutsättningar och behov och skulle du behöva barnpassning medan du tränar finns även detta tillgängligt. Kanske har det varit den bidragande orsaken till att du inte tagit tag i träningen sedan du fick barn, att du inte kunnat ordna barnvakt. Nu har du chansen och du kommer kunna känna dig stoltare än någonsin.

Hitta rätt träningstyp för dig

Detta gym i Haninge är inte som andra gym. Här finns inte bara standardutbudet av träningsmaskiner, utan här kan du välja på otroligt många gruppträningspass med engagerade ledare eller spännande träning som klättervägg eller Crosscage. Crosscage är platsen där du kan testa på den populära träningsformen cross fit. Gillar du att jobba med styrka, explosivitet och smidighet kommer det här helt klart vara något för dig. Träningen är uppbyggd på intervaller och eftersom passen varieras från gång till gång så är det svårt att tröttna. I cross fit använder man sig av redskap så som viktplattor, kettlebells och räcken.

Nordic Wellness öppettider i Haninge är måndag – torsdag 9 – 21, fredag 9 – 20, lördag 8 – 18 och söndag 9 -19. Välkommen att kickstarta din hälsosamma höst på en plats full av inspiration och hjälpsam personal. Dessutom kan du fixa veckohandlingen på vägen hem eller stanna för middag på någon av alla restauranger som finns i Port73.