Roliga saker du kan hitta i en partybutik när du ska bjuda in till kalas

Partybutik | Nyhetsgram

Planerar du en fest eller kalas och behöver inspiration till hur du på bästa sätt kan komma i stämning? Då har du hittat helt rätt. I den här texten listas nämligen några av de roligaste prylarna du kan köpa i en partybutik och var i Stockholm du kan hitta en. För vem älskar inte att bjuda in vänner och familj till en storslagen fest med alla de häftigaste partydekorationerna?

Shoppa dina partytillbehör i Haninge

Innan du bestämmer dig för vad du ska köpa och vilket tema du ska ha på din fest kan det vara en bra idé att besöka en partybutik för att få lite information. Bor du i Stockholm erbjuder Partyland butiker i bland annat Haninge, vilket därför blir en utmärkt destination om du vill se vilka typer av festdekorationer som finns tillgängliga på marknaden. Haninge Partyland erbjuder generösa öppettider mellan 10.00 – 20.00 måndag till fredag och mellan 10.00 – 18.00 lördag och söndag.

Nedan följer fyra exempel på några av de vanligaste typerna av partytillbehör som finns i Haninge, redo att göra ditt hem i så bra kalasstämning som möjligt.

1. Ballonger

Ett absolut måste på festen eller kalaset. Ballonger är helt klart den dekoration som kan förvandla ett rum från tråkigt och intetsägande, till glatt och i full partystämning. Besök Partyland och deras butiker i bland annat Haninge och välj bland små och stora ballonger i alla tänkbara färger och former. Du väljer själv om du vill blåsa upp dem med vanlig luft eller införskaffa en heliumtub för att få dem att sväva och därmed skapa ett extra effektfullt utseende.

2. Girlanger och vimplar

En annan dekoration som bara är ett måste på festen är helt klart girlangerna och vimplarna. De passar utmärkt att hänga över matbordet, på väggen eller i träden om kalaset äger rum i trädgården och hjälper genast till att skapa en glad och inbjudande atmosfär. De finns tillgängliga i en mängd olika utseenden och kan därför enkelt matchas efter tema.

3. Dekorationer för dukning

Ett kalas är inte ett kalas utan mat och tårta. Därför är det såklart även viktigt att skapa en snygg och festlig dukning. Bland alla de partytillbehör som finns i Haninge hittar du mängder av prylar som kan göra matbordet redo för en festmåltid, alltifrån servetter, tallrikar, glas till dukar, namnskyltar och serpentiner. Satsa på bordsdekorationer i de färger eller det tema du önskar.

4. Presentpåsar

För att festen ska fortsätta för dina gäster även efter att de lämnat ditt partypyntade hem kan du överraska dem med snygga presentpåsar. Detta är garanterat något du hittar i en välsorterad partyaffär och kommer garanterat göra succé bland de inbjudna. Fyll dem med små roliga presenter eller kanske något bakverk som du bjudit på tidigare under dagen?

Partyland har butiker i Haninge

Som tidigare nämnts erbjuder alltså Haninge Partyland generösa öppettider mellan 10.00 – 20.00 måndag till fredag och mellan 10.00 – 18.00 lördag och söndag, vilket gör det perfekt för dig att inhandla ditt partypynt precis när du har tid. Kika runt bland hyllorna fulla av färgglada dekorationer och låt dig inspireras till hur du ska inreda din nästa lyckade fest.