Så här planerar du ett riktigt lyckat barnkalas

Planerar du ett riktigt lyckat barnkalas | Nyhetsgram

Oavsett om det är barnets första födelsedag eller om det är deras tolfte, så försök att göra ditt barns födelsedagskalas så speciellt som möjligt. Det kommer barnet att minnas för alltid. Födelsedagar är en stor händelse för de små och därför förtjänar de ett roligt kalas. Dock kan det ibland kännas svårt för dig som förälder att veta var du ska börja. Nedan följer en mängd tips på hur du ska tänka när du planerar ett lyckat barnkalas.

Sätt en budget

Att det blir en rolig dag för alla är av högsta prioritet, se därför till att planera exakt hur mycket du vill spendera och ta reda på hur mycket allt kommer att kosta. Genom att sätta en fast budget kommer du förhoppningsvis kunna undvika att kostnaderna springer iväg vilket annars kan ge allt annat än en härlig upplevelse.

Välj en rolig plats för kalaset

Även om det kan vara roligt, och också billigare, att hålla födelsedagskalaset hemma kan det bli en extra rolig grej att ha det på en annan plats. Detta kommer definitivt att underlätta för dig när det kommer till förberedelser, mat och fika. Naked Cake är ett bageri i Sickla som även hjälper till att anordna roliga barnkalas. I deras mysiga lokaler kommer alla kunna njuta av deras goda och roliga bakverk i form av tårta i burk, sötsaker på pinnar och goda chokladbollar. Det kommer garanterat bli uppskattat! Sickla Köpkvarter är en plats för hela familjen med gott om butiker och restauranger. Här hittar du allt från leksaksbutiker som Lek & Leksaker till Big Baby vilket är en Babybutik i Sickla. En perfekt plats för att inhandla födelsedagspresenter alltså!

Rolig underhållning

Clowner, magiker, DJs, ett hoppslott… möjligheterna är oändliga när det kommer till roliga aktiviteter för ett barnkalas. Sätt upp en scen där barnen kan hålla en egen show och använd möbler anpassade till barnrum för att bygga upp läktare för publiken. Genom att hålla det på barnens nivå kommer de att känna att de är de som är huvudpersonerna vilket garanterat kommer få dem att växa några extra centimeter. Glöm heller inte bort klassiska aktiviteter som fiskdamm, tipspromenader eller andra tävlingar. Allt som inkluderar ett roligt pris brukar vara populärt.

Med dessa tips kommer du kunna arrangera ett roligt och lyckat kalas som barnet kommer att minnas hela livet. Med rätt planering i god tid kommer du förhoppningsvis inte behöva känna dig stressad, utan ha precis lika kul som barnen!