Upptäck de många fördelarna med att marknadsföra dig med ljusskyltar led i olika former

Upptäck de många fördelarna med att marknadsföra dig med ljusskyltar led i olika former

Företag behöver ständigt hitta nya vägar och sätt för att nå ut till sina kunder. Marknadsföring är för många branscher en stor kostnad, men likväl något som det är tvunget att man investerar i. Frågan många ställer sig är dock vilken sorts marknadsföring som är mest effektiv. Då branscher och företag skiljer sig åt finns det inte ett svar som passar alla. För en del verksamheter är sociala medier det bästa sättet att nå ut till fler kunder. För andra företag kan det lämpa sig bättre att marknadsföra sig med ljusskyltar led.

Ett säkert och energismart alternativ

Skyltar av olika slag har använts i många år och än idag, trots teknikens under, är skyltar fortfarande en smart källa för marknadsföring. Just ljusskyltar är en skylttyp som passar många olika verksamheter, från restauranger och hotell till klädbutiker. Den här sortens skyltar har ofta integrerad belysning, därav av namnet. Belysta skyltar syns bättre än obelysta och sprider sitt budskap även när mörkret faller. Dessutom går det att tillverka ljusskyltar med både traditionella glödlampor men även energismarta led-lampor. Själva formen och storleken på skylten kan du bestämma själv tillsammans med skyltföretaget.
På många platser ser man ljusskyltar, i stort sett majoriteten av alla butiker i ett varuhus använder sig av ljuslådor vid entrén. Det är ett effektivt sätt att fånga upp förbipasserande. Det går att beställa ljusskyltar i Stockholm som fristående bokstäver, men även som en större rektangel. Något som är effektivt med skyltar, och ljusskyltar i Stockholm i synnerhet, är att de inte kostar särskilt mycket förutom själva inköpspriset. Om du ska ha skylten inomhus kommer den knappt behöva underhåll och med dagens smarta led-lampor behöver du sällan byta ut belysningen.

Ett trendigt alternativ

Förutom att ljuslådor är populära hos såväl hotell och restauranger som hos butiker, har de dessutom på senare år blivit en het trend inom inredningsbranschen. Extra roligt är det såklart att kunna designa skylten själv, både när det kommer till materialval men också färg, form och storlek. I Stockholm finns flera skickliga och erfarna skyltföretag som kan hjälpa till med allt från skiss till färdig skylt.