Vilka produkter kan du förvänta dig att hitta hos Holland och Barrett?

Vilka produkter kan du förvänta dig att hitta hos Holland och Barrett | Nyhetsgram

Holland och Barrett är en butikskedja som erbjuder en mängd olika produkter för hälsa och välbefinnande. Dit kan du gå om du behöver tips och råd gällande produkter för din träning eller om du är ute efter bra produkter för just din hudtyp. Den professionella personalen är även utbildad för att kunna hjälpa dig med passande kosttillskott eller mat som kan främja din hälsa. Låter detta som en butik för dig kommer här en genomgång av några av de produktkategorier du kan förvänta dig att hitta hos Holland och Barrett.

Holland och Barrett produkter

Supermat — För den som vill upprätthålla en hälsosam och nyttig livsstil finns det en mängd olika spännande ingredienser för mat i bland Holland och Barrett produkter. Vad sägs om ren och ekologisk kokosolja, nyttiga nötter eller fint malet mandelmjöl? Personalen hjälper dig gärna att ge tips och råd på vad de olika ingredienserna kan användas till och berätta vilka hälsofrämjande egenskaper de har.

Sporttillskott — Om du tränar mycket och vill ge din kropp de bästa förutsättningarna för att lyckas erbjuder Holland och Barrett en mängd produkter för just sport och träning. Proteinbars, proteinpulver och MCT-pulver är bara några av de sporttillskott som kan hjälpa dig till bättre resultat. Alla produkter du hittar hos Holland och Barrett är dessutom alltid framtagna med högsta kvalitet vad gäller styrka och renlighet.

Kosttillskott — Även om du inte tränar kan kosttillskott vara värda att införa i din diet för en bättre hälsa och livsstil. Rätt tillskott hjälper kroppen att fungera väl inifrån och ut och kan också vara nödvändigt för dig som inte får i dig tillräckligt av ett visst ämne via din kost. Holland och Barrett har butiker i Haninge, i Solna och i city i Stockholm med personal som kan ge dig råd på kosttillskott som passar just dig och dina behov.

Naturlig hudvård — Är du intresserad av hud- och kroppsvårdsprodukter som innehåller rena ingredienser och som inte testats på djur ska du helt klart spana in Holland och Barretts sortiment. Deras skönhetsprodukter framställs på ett sätt som sätter så liten press på miljön som möjligt och är fria från parabener, mikroplaster och SLS.

Sköna skor — Något som många använder sig av varje dag och som kan leda till stora problem i framtiden är osköna skor. Skor som inte ger kroppen det stöd och dämpning den behöver och som kan bidra till felbelastning och snedhet. Besök någon av Holland och Barrett butiker i Haninge, Solna eller i city i Stockholm och ta hjälp från den kunniga personalen för att hitta ett par sköna skor som passar dig och din livsstil. Ett måste för dig som går eller står mycket på jobbet!